tiistai 2. joulukuuta 2014

Tästä se alkaa

Pitänee aloittaa niinkuin entinen tyttö kirjettä joulupukille. Jenna loi tämän blogin minulle, jotta voin itse päivittää sivuja ja kirjoitella. Aikanaan aloitin blogin pitämisen ollessani vielä töissä TV 1:ssä melkein 10 vuotta sitten. Aloitin pentublogin kirjoittamisen, koska minusta se oli kätevin ja paraskin tapa pitää pennunostajat ajan tasalla. Jonain päivänä, kunhan opin tätä käyttämään saatan yrittää kaivaa vanhoja tekstejä ja verrata niitä tähän nykyiseen elämääni.
Olen puolitoista vuotta sitten muuttanut Sastamalasta takaisin tänne pääkaupunkiseudulle ja asun Vihdin Koivissillassa, kanssani asuvat kuningatar-äiti, vanha kuningatar Seita ja hänen kaksi tytärtään Riitu ensimmäisestä pentueesta ja Quibus viimeisimmästä. Neljäs karvajalka on mukava sekoitus vanhoja elämäni koiria Ruska; Seita on sen toinen isoäiti, toinen on Amelie-Sofie ja näillä mummeleilla onkin sitten äidinpuolen sukujuret yhteneväiset. Ruskan isä on menestynein kasvattini Roope (Pilviparta) monsieur Robert (ranskalaisittain Robääääääär).
Riitu ja Ruska eli Ärrät, kuten niitä kutsun ovat siskokset isän puolelta ja äitinsä puolelta Riitu onkin sitten Ruskan täti --- hahaa sukuselvitys sekin.
Pidän tätä nyt koevedoksena eli tarkistan tämän avulla olenko onnistunut avaamaan itselleni uuden väylän pitää yhteyttä mahdollisiin tuleviin pennunostajiin ja kertomaan muutenkin elämästämme. Jos tämä mummu tässä nyt onnistui niin kiitos kuuluu vain ja ainoastaan Jennan hyville ohjeille ja vaivannäölle näiden sivujen aloittamisessa.
Joulupukki saattaa muistaa Jennaa. <3