sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Pentuja odotellessa, odotellaan testituloksia

Pitkästä aikaa meille taas suunnitellaan pentuja, mutta mutta neiti Ruska antaa odottaa juoksuaan ja nyt kun se vihdoin on alkanut, nousee progesteroni arvo tosi hitaasti. On otettu verikokeet jo muutamaan kertaan, mutta näyttävät arvot nousevan tosi hitaasti.
Ruskalla olisi ihana musta mies sulhaseksi. Toivo eli Karvarallin Poppaskonsti kantaa geeneissään myös minun vanhojen linjojeni ominaisuuksia ja mikä ihaninta Toivo tuo niin mieleeni isoisoisoäitinsä Amelie-Sofien, joka muutenkin on periyttänyt itseään tosi monen sukupolven yli sekä ulkonäöllisesti että värinsä puolesta, tuo musta väri tuntuu olevan niitä häviäviä värejä.
Toivolla on jopa sama rintakehänväritys kuin esiäiti Ameliella
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI48498/12&ReknoE=FI47829/12
Kuten sukutaulusta näkyy Amelie-Sofie on Ruskan isoäiti, vaikkei se värityksestä niin näykään, vai voisiko leikillisesti sanoa rintakarvojen siirtyneen päälaelle väritykseksi.     

Nyt sitten vaan testaillaan progearvoja ja päätetään milloin on se OIKEA hetki, vai tuleeko sitä ollenkaan, sekin on otettava huomioon. Tänä keväänä ovat monet juoksut myöhästyneet tai olleet vain pikkupyrähdyksiä ilamn todellista hedelmöittymisen mahdollisuutta. Toivotaan ja odotellaaan rauhassa. Ruska ei milloinkaan ole ollut juoksujensa kanssa nopea, eikä suolen toiminnassakaan, sillä on ihan mahdottoman kestävä seurapiirirakko, saatta olla pissaamatta pitkän päivän. Nyt kyllä merkkaillaan senkin edestä. Ainoa suolen toimintaan ja isoäiti Amelien viittava seikak on kyky imuroida ruoka salamannnopeasti kupista sisäänsä.